Enviaments i retorns

ABAST

Es poden enviar productes a tot el territori espanyol, però els preus de transport durant el pagament estan calculats per a enviaments a Catalunya. En cas que vulgueu rebre els nostres productes fora de Catalunya, contacteu-nos abans de fer la comanda per a conèixer les despeses d'enviament i el procediment.

TEMPS I FORMA D'ENTREGA

Garantim que tots els productes disponibles per a la venda a la nostra botiga en línia estan sempre disponibles en estoc excepte error d'inventari.

Per ecologia, sostenibilitat i per coherència ambiental fem enviaments dos dies a la setmana (els dilluns i els dimecres). Si us urgeix molt una comanda, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

PREUS

Coneixeràs l'import de les despeses d'enviament mentre estàs comprant, actualitzant les despeses segons l'import de la teva comanda.

INCIDÈNCIES EN ELS LLIURAMENTS

Després de tres absències reiterades, el transportista normalment retorna el paquet a menjamiques.com. En aquest cas hauràs reclamar de nou la mercaderia a menjamiques.com i abonar de nou les despeses de l'enviament així com les despeses de devolució. En cas de pèrdua del paquet atribuïble a l'empresa de transports, un cop verificada aquesta responsabilitat, tindràs dret a sol·licitar a menjamiques.com un nou enviament de les mateixes característiques, o la devolució íntegra de diners. Si el paquet arriba obert o està deteriorat de manera que afecti el contingut, hauràs d'indicar en el comprovant del transportista, perquè menjamiques.com pugui fer la corresponent reclamació a l'empresa de transport. En cas contrari menjamiques.com no podrà fer-se responsable de l'enviament d'una nova comanda idèntic. En cas de rebre productes equivocats, o el paquet rebut no correspon a la comanda realitzada, tens 14 dies des de la data de lliurament per fer la reclamació a menjamiques.com, que al verificar la incidència realitzarà un nou enviament sense cap càrrec.

DRET A DEVOLUCIÓ

En cas de devolució les despeses de transport per enviament i posterior devolució de la mercaderia a menjamiques.com correran per part de client comprador. S'ha d'abonar la diferència de la comanda realitzada menys totes les despeses d'enviament pertinents. La comanda haurà de tornar amb tots els embolcalls originals.