Loading

Comunitat Corresponsable: el formiguer!

Com sabeu Menjamiques és un microprojecte impulsat per la Clara Martin Riu (amb el suport incondicional familiar!), és per això que sempre hem tingut el rau-rau de poder obrir Menjamiques i enfortir el projecte gràcies a totes les persones que en sou fans i aposteu per un consum conscient.
Fa anys, els amics de la Cooperativa Tres Cadires van impulsar la primera Comunitat Corresponsable i ens va semblar una idea extraordinària que valia la pena de replicar... així que ha arribat l'hora de deixar-vos entrar al nostre formiguer!
Benvingudes a la Comunitat Corresponsable de Menjamiques!

Corresponsabilitzar-se amb allò que estimem!

Si una cosa ens fa feliços, cuidem-la.
Això és el que us proposem amb la comunitat corresponsable. Us proposem que ens acompanyeu en la responsabilitat de seguir fent de Menjamiques una realitat, agafant el compromís d'un petit volum de compra anual, el compromís d'acompanyar-nos en emprendre nous projectes o dissenyar nous productes. En definitiva, el compromís de cuidar aquest projecte entre totes les persones que ens l'estimem.
Ens hi acompanyeu?

Ser formigueta té doble recompensa!

Sabeu que treballem sempre guiant-nos pels principis de l'economia social i solidària, la sobirania alimentària i el treball digne.
Formant part de la nostra comunitat corresponsable hi guanyem per partida doble: per una banda, valtros teniu accés als nostres productes de manera recurrent i fàcil (i podeu tastar en primícia els nous productes que traiem al mercat!); i per altra banda, naltros ens assegurem un volum de vendes que ens permet ser més resilients al llarg de l'any.

Sigues part de Menjamiques!


Un cop a l'any ens trobarem al Formiguer, que és la Jornada on ens trobem tots els corresponsables!

És un dia en què us compartirem com va el projecte, us desvetllarem nous productes i projectes i escoltarem i prendrem nota de les  vostres opinions i possibles idees per a la nostra Comunitat.

Aviat més informació!