Loading

On som? – Botigues, fires i tallers

A Bràfim (Alt Camp)  hi tenim l’obrador.

Tots els productes que elaborem provenen exclusivament de petits productors del Camp de Tarragona, una part dels quals és de la nostra finca familiar.

Fires, tastos i tallers

Voleu saber quines són les properes cites? 
Maig 2022
15/05 - Bràfim - Fira de primavera de Bràfim. Presentació del llibre Garrofa: delícia mediterrània a la parada de La Brostada SCCL.
21/05 - Tarragona - Fira de l'Economia Social i Solidària del Camp de Tarragona (parada conjunta de La Brostada SCCL). Presentació de la cooperativa i de la campanya de microfinançament per fer realitat l'obrador compartit.
26/05 - Manresa - TALLER de "Cuina amb garrofa, la delícia mediterrània!" organitzat per l'Era. Consulteu el programa, preus i descomptes a: botiga.associaciolera.org o bé, formacio@associaciolera.org o al Tel. 672337305
28/05 - Valls - Ecofira organitzada pel Grup de consume de La bajoca. Hi tindrem parada de La Brostada SCCL i farem presentació de la cooperativa i la nostra campanya de microfinançament col·laboratiu.
Juny 2022
(data per determinar) - Vic - Presentació del llibre Garrofa: delícia mediterrània a Mengem Osona.

Botigues

Ens podreu trobar en botigues especialitzades i de proximitat. Si desitgeu formar part de la nostra xarxa només cal que us poseu en contacte amb naltros.